Scroll Top

Vanuit Glamtainer hebben we al menig project mogen uitvoeren. Zowel in opdracht van particulieren als bedrijven hebben we gewerkt aan een B&B unit, pop-up kantoor, horeca container of compleet gastenverblijf. Zie hier de verschillende toepassingen.

TOEPASSINGEN
  CONTAINERS
BED & BREAKFAST
IMG_8241
IMG_8255
IMG_8239
IMG_8273

Een 20 ft HC zeecontainer die uitschuift als een luciferdoosje? Dat was het begin van de ontwikkeling van de huidige Glamtainer Extendable. Met verscheidene demo-modellen in Nederland en Australië is de basis gelegd voor verdere uitrol, met name waar het gaat hotel- en B&B overnachtingen.

In Nagele, gelegen op de bodem van de voormalige Zuiderzee, staat bij camper/kampeer terrein Afslag Nagele een luxe Glamtainer Extendable. Deze luxe container is voorzien van een prachtige badkamer, keuken, slaap- en woonruimte. Optimaal gemak voor Bed & Breakfast doeleinden.

GEKOPPELDE HOTELKAMER CONTAINERS
LUJN0829
LWBD8142
QJMY1218
PVMV2111

In Australië, om precies te zijn in het kleine vakantieoord Hepburn Springs, is een uniek 40 ft zeecontainer project van 4 luxe kamers gerealiseerd. Het unieke ontwerp is afkomstig van architect Robin Larsen.

David en Mani Penman, eigenaren van Clifftop bij Hepburn villa’s, hebben hun romantische verblijf met vier luxe kamers uitgebreid, waarbij enorme ramen en glazen bodemvloeren garant staan voor een spectaculair uitzicht. De gehele constructie is binnen 10 weken in onze fabriek in Clyde gemaakt.

HORECA & BEURS CONTAINER

Dat je een zeecontainer voor vele verschillende initiatieven kan inzetten is niets nieuws. De gebruikte toepassingen voor het creëren van extra ruimte zijn vaak wel innovatief. Zo ontstond bij de ontwikkeling van een recreatie container, met name ontwikkeld voor de kampeermarkt, een container welke uitstekend is in te zetten voor beurzen of horeca doeleinden.

Middels een ingenieus “kleppensysteem” is de container binnen 2 minuten uit te klappen, waarbij een vloeroppervlakte ontstaat van bijna 50m2. In de basiscontainer is plaatst voor een complete mobiele bar of keuken. Binnen een mum van tijd creëer je een klein horeca paviljoen op locatie.

MOBILE OFFICE

In opdracht van SAP Nederland hebben we een standaard 20ft HC zeecontainer omgebouwd tot een hypermoderne mobile office. Op locatie wordt deze Extendable container over de gehele breedte uitgeschoven waardoor de beschikbare ruimte tot 75% groter wordt.

SAP gaat met deze unieke kantoor container, onder de noemer “Mobile Innovation Lab”, door het gehele land On Road. Op locatie bij verscheidene opdrachtgevers zal een team SAP specialisten ter plekke vraagstukken oplossen. Deze container is voorzien van een kitchenette, white walls, trendy bureaus, airco, beeldschermen en wifi. En dat alles middels plug&play.

Onze omgebouwde zeecontainers beperken zich niet alleen tot de evenementen, recreatie en hospitality branche. De Glamtainers zijn ook in te zetten voor de zogenaamde digital nomads (rondreizende zelfstandigen), als noodwoning, pop up winkel en/of tijdelijke zorgwoning.
VEELZIJDIG
  DUURZAAM