Scroll Top

Gezien de wereldwijde vraag, is de aanpak van Glamtainer internationaal. Vanuit het Nederlandse verkoopkantoor worden Europa en Amerika bediend. Azië en Oceanië worden vertegenwoordigd door het Australische verkoopkantoor.

Glamtainer richt zich in eerste instantie primair op wereldwijde verkoop van de door haar zelf ontwikkelde tijdelijke high-end hotel accommodaties. Uiteraard is het mogelijk dat de luxe hotelkamer geheel op maat en naar eigen smaak wordt aangepast. De gemiddelde levertijd van een Glamtainer is 10-12 weken.

Kopen of huren

Een omgebouwde zeecontainer tot hotelkamer, kantoor of tiny house wordt steeds populairder. Glamtainer ontwerpt, bouwt en levert nieuwe zeecontainers met CSC-certificaat.

In eerste instantie richten wij ons primair op wereldwijde verkoop van de door ons zelf ontwikkelde omgebouwde zeecontainers. Tevens bieden we de mogelijkheid voor huur of lease aan. Met name waar het gaat om tijdelijke accommodaties als hotelkamers, kantoor ruimtes of beursstands kan je deze bij ons huren. Dit kan vanaf 1 dag tot en met een periode van jaren. De huurprijsberekening is eenvoudig van structuur en kent geen valkuilen.

Naast koop of verhuur biedt Glamtainer ook de mogelijkheid tot lease aan. Glamtainer heeft met verschillende leasemaatschappijen samenwerkingsverbanden. Zij zijn gespecialiseerd in het financieren van de verschillende containers, geven gericht advies en kunnen een aantrekkelijke maandtermijn bieden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Productie

Gezien de wereldwijde vraag, is de aanpak van Glamtainer internationaal. Vanuit het Nederlandse verkoopkantoor worden Europa en Amerika bediend. Azië en Oceanië worden vertegenwoordigd door het Australische verkoopkantoor. Productie en ontwikkeling van de Glamtainers vindt plaats in China (Shanghai). In samenwerking met onze Chinese partner worden de Glamtainers ontwikkeld en geproduceerd naar de Europese en Amerikaanse maatstaven. Alle gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Onze Chinese partner heeft een Europees management die zijn sporen met name heeft verdiend in productontwikkeling en innovatie in combinatie met trends.

Dealer

Glamtainer is een flexibel bedrijf met kantoren in Nederland en Australie. De door haar zelfontwikkelde omgebouwde containers zijn uniek, innovatief, luxe, betaalbaar en duurzaam. Om te kunnen voldoen naar de wereldwijde vraag naar onze producten zijn wij op zoek naar dealers welke affiniteit hebben met de recreatie-,hospitality- en evenementen branche. Voor interesse kunt u contact met ons opnemen.

GLAMTAINER
  The mobile hotel solution